måndag 7 februari 2011

Loppisfynd

Igår (söndag) var jag till Loppishallen och Bamseloppis(nytt loppis) här i Jakobstad. Fyndade något smått. Däremot hittade jag inga intressanta tyger som jag egentligen sökte efter.

Det var bara en slump att jag hittade denna underbara ugnsform av Figgjo Flint, den var full med andra saker och man såg mönstret knappt. Jag såg bara en glimt av mönstret till först och insåg snabbt att det här kunde vara Figgjo Flint och när jag såg stämpeln i bottnet kunde jag nästan ha skrikit av glädje. Så hamnade nu denna fina ugnsform i mitt skåp. Glaseringen är lite sliten men annors är den hel och fin, det är en mindre ugnsform.


Så hittade jag en ny deckare att läsa. har inte läst Jo Nesbø tidigare, så vi får se om jag gillar den. Fick veta idag att jag har lyckats med att köpa första delen i serien. :P


Jag hittade även denna bok om Tummelisa av H.C. Andersen med Elsa Beskows illustrationer. Jag köpte den mest på grund av illustrationerna. Dessutom är det en klassiker och på finska, vilket är språket jag en gång vill prata med mina eventuella framtida barn.


Jag har funderat om jag borde göra det till en söndags tradition att beöka loppis, vi får se. Det kanske inte är så bra för ekonomin dock. :)

2 kommentarer:

  1. Loppis gör ju int en fattig direkt, ja menar man kan hitta riktiga fynd där också :) som idag hitta ja en julren för 50 cent o den va som ny. :)
    Sen ha ja o hitta en Jo Nesbø bok, Kackerlackorna men den kosta hela 3 e sku ja tro. börja läsa den på julen men böt senare till Harry Potter, även om den verka helt okej. :)

    o snygg ungsform du hitta :)

    SvaraRadera
  2. Ja, de beror ju lite på vad man köper såklart :)Men om jag hittar mera Figgjo Flint kan de bli dyrt ;)Min Jo Nesbö var väl 2,7 å de e ju inte så mycke!

    SvaraRadera