onsdag 27 juni 2012

Taggad

Två dagar kvar på jobbet och så börjar en två veckor lång semester! På söndagen kör vi till Sverige och börjar vår loppisresa med slutdestination Västerås, där vi skall på Power Big Meet (för er som inte vet vad det är så kan jag kort säga: bilträff för amerikanska bilar).

Men för att återgå till vår loppisresa. Vi skall köra rutten Mo i Rana-Storuman-Vilhelmina-Kramfors-Sundsvall-Gävle-Karlstad-Örebro-Västerås. Det kommer bli en massa stopp och förhoppningsvis en massa loppisfynd. Patrick tror jag kommer bli helt vild och att jag kommer att spendera en massa pengar. Vi får se ;). Tält tar vi med oss så övernattning blir inget problem.

Här är några loppisfynd jag redan har gjort i sommar. En fräsch och somrig kanna och åtta snappsglas.


Loppistips som passar in i vår körrutt är välkomna! :)

2 kommentarer:

  1. De här har inget med loppisen på er väg att göra, men de sku vara jätte kul o si bilder på er nya lägenhet o ifall ni remppar så gärna före o efter bilder! :)

    SvaraRadera
  2. :) Det skall komma bilder från nya lägenheten men vi skall flytta först ;) Vi flyttar i mitten av juli och så får vi börja fixa och gålla på efter det och under hösten blir det absolut en massa bilder av det här på bloggen :)

    SvaraRadera