onsdag 12 september 2012

Om att ha en dröm

Jag är en person som älskar att dagdrömma och att ha drömmar i mitt liv är en självklarhet och ett måste. Jag har alltid haft drömmar i mitt liv men det finns en dröm som hänger kvar. Drömmen har alltid haft en klar ram runt sig men motivet har ändrat sig med åren.

Min dröm är att en dag ha mitt eget café med goda bakverk och en liten matmeny. När jag var liten föreställde jag mig ett café i min hembygd och såklart så skulle jag bo ovanför caféet :) I ungdomsåren såg jag framför mig ett café med mat från olika delar av världen. Det senaste året har jag mer och mer börjat se framför mig ett café som kombinerar två av mina intressen, mat och inredning.

För tillfället är nästan det enda jag tänker på min fritid mat. Jag har lust att resa och upptäcka mat och töja mina egna kunskaper innom matlagning. Jag trivs med det jag jobbar med och har otroligt lärorika dagar. Men med ett jobb där jag arbetar fulla veckor ser jag ingen lucka för detta. Jag ser gärna på Masterchef Australia och inspireras av dessa individer som lämnar allt och startar på nytt, och där många lyckas med detta och får sig ett nytt liv med fokus på mat. 

Men drömma, det får man! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar