söndag 2 december 2012

Tillbaka!

Äntligen tar jag mig i kragen och skriver ett blogginlägg. Jag hade egentligen tänkt ta itu med saken redan igår (eftersom jag egentligen önskar att december skall alltid vara den månaden jag bloggar varje dag, men inte i år, kanske nästa!) men på grund av sjukdom fick bloggen ligga en dag till.

Sanne undrade när jag börjar pynta till jul. Jag bestämde mig för några år sedan att när 1:a december (eller 1:a advent eftersom det kommer ibland före 1:a december) är här har jag lov att börja pynta. Jag tycker om att ha ett datum, då har jag något att vänta på och längta till varje år när december närmar sig. Men den 1:a december slänger jag inte upp all pynt jag har utan jag kan tillägga lite och lite pynt ända fram till självaste julafton.

Idag har vi fått upp lite pynt, bland annat den nya adventsljusstaken.


2 kommentarer:

  1. De va en fin ljusstake! Men på minatyrbilden på facebook så de ut som att du hadd två ljus att brinna, så ja fundera ifall du trodd de va 2:a advent. :)

    SvaraRadera
  2. Tack, den köpte jag på rea ifjol på indiska i Finland men har sett samma ljusstake i alla fall på Indiska i Sthlm i år också. Märkte när jag tog fotot med kameran att bilden ljuger när den är otydlig ;)

    SvaraRadera