söndag 14 augusti 2011

En utmaning till mina virkande bloggbekanta

Jag har ett litet "problem kan man säga. För lääänge sedan fick jag denna potatisstöt av min mamma. Eftersom den är gammal hade det målade handtaget börjat att flaga och under våren fick jag sandpaprat bort den gamla målfärgen. Men det resulterade i att handtaget nu är lite strävt och obekvämt att hålla i när jag mosar mina potatisar.

Så utmaningen är alltså att hitta på något som jag kan virka till/på handtaget och jag tänkte att när jag känner aktiva virkare att ni kanske har några tips eller något att dela med er :)


Ni andra är såklart också välkomna att komma med förslag till en lösning på mitt lilla problem.

2 kommentarer:

  1. Går ju alltid att virka en tub runt handtaget så blir det mjukt att hålla i men då måste det vara garn som håller disk. Typ bambugarn kanske?
    Ja sku böra virka med ca 6 maskor och sen eventuellt öka om de behövs, sen virka ett varv i bakre maskbågarna och sen bara virka uppåt men lämna hål för hålet på skaftet. ja sku kolla med skaftet hela tiden för att si att de blir rätt så tight. I slute sku ja bara sy ihop maskona så det hålls på skaftet. :) ja kan tyvärr int virka åt dig då ja int vet hur stort skaftet e, annars sku ja kuna göra de :)

    SvaraRadera
  2. Nej inte behöver du virka, jag ville bara ha lite idéer. :) Jag är nämligen inte alls säker på att virka. :)

    SvaraRadera