Att hitta på maträtter är inte alltid så lätt. Efter att jag lagat maträtter med er läsares ingredienser så var det en utmaning att konstruera veckans rätt. Men mat blev det! Veckans rätt är stekt torsk med potatisgratäng, purjolöks pickles och dill- och creme fraiche skum. Nästa veckas rätt är under planering och jag kan avslöja att det blir både huvudrätt och efterrätt, påsken till ära. :)
Receptet på purjolökspickles hittar du här. |
Dill- och Creme Fraiche skum
1 dl Creme Fraiche
8 små kvistar med dill
1 msk matgrädda
salt och pepper
Lägg creme fraichen, grädden och dillen i en burk som passar till en stavmikser, salta och peppra. Miksa med en stavmikser för att skapa skum. Hela röran blir inte till skum. Passar godt till fisk.
Tips: Tillsätt 1-2 tsk med citron för en fräshare smak.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar