onsdag 4 juni 2014

Sommar

Vi har haft en underbar helg med besök från Finland och dop. (Inlägg om dopet kommer senare). Helgen var lite kyligare, passade egentligen utmärkt med tanke på alla tårtor vi tillverkade och åt upp, men på måndagen hittade sommarvärmen tillbaka. 

Igår drog vi, jag och Aini, till friluftsparken Klokkerhagen som befinner sig i närheten av där vi bor. Jag låg i gräset på en filt och läste medan Aini sov i skuggan i vagnen. De har börjat renovera på vårt hus, de byter bredfodring och isoleringen, så det blir många utflykter den kommande månaden. Jag orkar inte höra på allt oljud som arbetarna åstadkommer mellan 7.30 och 15.00. Så jag har beställt fint väder varje dag framöver! :)

Lata sommardagar i solen.

2 kommentarer:

  1. Låter härligt! Fin vagn vi har en likadan men i Jeans black. Annars är du väldigt välkommen till Boden också. Skulle välkomna sällskapet varmt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är bra härligt just nu! :) Vi borde nog få till en resa till Boden om inte alltför länge :) Semestern är fullbokad men en helg i augusti kanske? För trevligt ällskap är aldrig fel ;)

      Radera