onsdag 6 februari 2013

Finland vs Norge

Ibland är det en utamning för mig att bo här i Norge. Ofta suckar jag över det dåliga utbudet de har i butikerna och undrar hur i all världen nordmännen klara sig med ett så fattigt utbud. Men så finns det de dagar då ett litet matfynd gör vardagen ljus och klar igen. För exempel hittade jag en chokladpuddingsvariant, som också finns i Finland, här i Norge igår. Nu kan jag trösta mig med chokladpudding nästa gång jag inte hittar det jag vill ha i butiken. :)

2 kommentarer:

  1. Jag ær så enig med dig Carolina! Vad ær det egentligen dom æter?! halvfabrikat ær iaf betydligt populærare hær æn i Finland. Fast mikromat ær ju nog betydligt populærare i Finland æn hær.. men ja, nær man førsøker laga mat från botten så blir det ibland problem før att det inte finns så mycket att vælja mellan. Ælskar att handla i matbutiken nær jag ær hemma i Finland :D

    SvaraRadera
  2. Tack Dagny! Äntligen nån som förstår! :) Jag handlar en del på andra sidan gränsen och det får mig alltid på bra humör för jag hittar precis det jag skall ha det utan om och men.

    SvaraRadera