tisdag 31 december 2013

Året 2013

Året 2013 började i matens tecken. Jag satte en utmaning till mig själv,som bestod av att laga en egenkomponerad rätt varje vecka och genom det lära mig nya recept och tekniker. Jag orkade hålla på till våren/försommaren. 

I maj åkte vi till Bologna, Genoa och Madrid i Italien på en långweekend. Vi åt god mat och njöt av de fina omgivelserna. Redan då visste vi att vi skulle bli föräldrar i början av nästa år. Under sommaren och hösten blev det väldigt tyst på bloggen. Jag orkade inte med något extra, det var tillräckligt med att vara gravid och gå på jobb. 

I november fick jag lite av orken tillbaka och bestämde mig för att göra en julkalender i bloggen. Både för att skapa liv i bloggen men också för att skapa ett litet press om att göra det extra julmysigt hemma eftersom vi skulle fira julen hemma hos oss.

Året 2013 i bilder

Några tankar om 2014: Bloggen kommer säkert att förändra sig en del i 2014, mest pga. att vi blir föräldrar i januari. Jag har egentligen ingen aning om hur bloggandet kommer att se ut för min del. Men bloggen kommer att leva vidare men antagligen med andra fokus än tidigare.

Gott Nytt År!

Önskar Carolina

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år! Jag fortsätter följa med ditt bloggande, även om det ändrar riktning ;)

    Kolla in min blogg, jag har utmanat dig!
    Kram

    SvaraRadera