tisdag 29 december 2015

Mitt bloggår 2015

Dags att sammanfatta bloggåret 2015. Jag hade stora förhoppningar om bloggåret 2015 men det blev inte som jag tänkt. Jag hade en bloggpaus på typ ett halvår och jag behövde det verkligen. Bloggen kommer alltid att vara något jag gör bara när jag känner för det och det känns väldigt bra. Så jag ångrar ingenting och känner verkligen inte att jag misslyckats på något sätt i förhållande till de planer jag lade i slutet av 2014.

Hur har bloggåret 2015 då varit? I januari förberedde och ordnde vi 1-års kalas för Aini.


Under vintern fotograferade jag flera detaljer i vårt hem som en del av en fotograferings-utmaning. Detta inlägg är också en del av den utmaningen (ny utmaning varje vecka). 
Några bilder och berättelser av Aini och vår vardag hamnade ochså på bloggen.Före påsken började bloggpausen. Jag kikade in vid påsk och önskade alla en god påsk.


Sakta men säkert började jag blogga igen på senhösten. Jag delade med mig av recept som jag hade haft på lager.I december bloggade jag varje dag från första till tjugofjärde december då jag hade julkalender på bloggen. Det mest lästa inlägget var om pepparkakshus.
Det var bloggåret 2015. Gott nytt år till alla mina kära bloggläsare. Jag ser att ni är inne och läser men anar inte vem ni är så säga gärna hej någon gång när ni tittar förbi. :)

Pieni Lintu - MakroTex challenge


2 kommentarer: